Op de mooiste dag van je leven wil je stralen

De Bruidsmake-up

 

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Er is een spannende tijd voor jullie aangebroken. Je wilt dat alles tot in detail is geregeld en bent op zoek naar de perfecte match voor jouw bruiloft. Dit is één van de meest bijzondere dagen uit je leven en daarom wil je die dag stralen maar ook jezelf zijn. Je jurk, haar en sieraden zijn op elkaar afgestemd en je make-up maakt het plaatje af. Deze moet goed houdbaar zijn,bij jou passen en tegelijk ook bijzonder en fris zijn.

 

Bruidsarangement

 

De proef make-up

Deze sessie plannen wij ruim voor de bruiloft en ik vraag je over enkele wensen alvast na te denken. De proefmake-up begin ik met een persoonlijk gesprek omdat het belangrijk is elkaar te leren kennen zodat ik op de beste manier aan jouw verwachtingen kan voldoen. Ik kijk welke kleuren het beste matchen en uitgaande van jouw gebruiken op make-up gebied komen wij samen stap voor stap tot een stralende bruidsmake-up. Alles is mogelijk en je kunt verschillende stijlen uitproberen. De uiteindelijke make-up wordt genoteerd en op de dag zelf heb ik altijd e.e.a. achter de hand op die manier komen we niet voor verrassingen te staan. Tot slot ontvang je van mij tips voor de bruiloft.

 

De grote dag

Op de dag van de bruiloft kom ik naar je toe en zal ik jouw make-up verzorgen. Het tijdstip bepalen wij aan de hand van het kappers bezoek, ik breng mijn make-up graag voor de kapper aan. Uiteraard is er voor de bruidsmeisjes, getuigen, moeders en vriendinnen de mogelijkheid de dag in te gaan met een prachtige make-up, aangepast op hun wensen.

 

Touche- up

Ga je een bruisende feestavond tegemoet dan is het ook mogelijk om, op locatie, je make-up op te frissen of zelfs om te toveren tot een heuse party make-up waarbij alles mogelijk is.

 

Nieuw: bruidsmake-up op maat.

 

Make-up op maat

Afhankelijk van je budget? Iets bijzonders of net even wat anders? Afhankelijk van jouw wensen stellen we samen jouw ideale arrangement samen.

 

Voelt het bovenstaande voor jou goed aan neem dan vrijblijvend contact met mij op voor vragen en tarieven.

Josina Visagie © All Rights Reserved 2012